Ademwerk

Ademwerk brengt je aandacht van buiten naar binnen, beweegt je van denken naar voelen, van de ervaring van afgescheidenheid naar volledige verbondenheid.
-Ursula Aerts

Wat is Ademwerk?

Ademwerk of Rebirthing is een helingsmethode waarbij de adem bewust wordt toegepast om ongewenste levenspatronen te transformeren, onverwerkte ervaringen te verwerken en de levenskwaliteit te optimaliseren.

Wereldwijd en eeuwenlang wordt de adem gebruikt om een diepere harmonie, spirituele verbinding, innerlijke rust en vreugde in het leven te realiseren. De wijze van ademen tijdens het Ademwerk wordt trauma-ademen of vuurademen genoemd.

Ademwerk helpt je bij het loslaten van negatief denken en van belemmerende levenspatronen en overtuigingen. Het geeft je vervulling in je leven en vermindering van stress, dus ook een betere lichamelijke gezondheid en vitaliteit.
Het helpt je ook  bij het beter afvoeren van toxines, het versterkt de concentratie en het helpt je bij realiseren van vernieuwing en een leven leiden vanuit je hart.

Privésessies, workshops, water rebirthing en certificatietraining

Bij Definest kun je terecht voor individuele ademsessies, een intensieve certificatietraining, workshops en warm water rebirthing. De volgende trainingen/workshops zijn gepland: