Trainen en Coachen vanuit je Ware Kracht

560 315 Definest

Een aanrader voor trainers en coaches,
die hun begeleiding op een hoger niveau willen brengen. -Rob

Ware Kracht

Er is een specifieke reden waarom ik verlang naar persoonlijke verdieping via de vuurloop. Ik voel dat de kracht van de vuurloop mijn ware kracht is. Niet alleen mijn ware kracht, maar ook jouw ware kracht. Dat realiseerde ik me bij het lezen van ‘The Invitation’ van schrijfster Oriah Mountain Dreamer in 1997. Velen kennen haar gedicht vanuit de inauguratiespeech van Nelson Mandela in 1994. Ik had net mijn vuurdoop gehad. Bij het lezen van ‘The Invitation” werd ik vooral geraakt door de woorden:

It doesn’t interest me
who you know
or how you came to be here.
I want to know
if you will stand
in the centre of the fire with me
and not shrink back.

Voor het eerst in mijn leven zag ik de mogelijkheid en de kans om een nieuw leven te creëren, ongeacht hoe ik tot op dat moment over mezelf dacht of wat er daarvoor in mijn leven was gebeurd.

Ik stelde mezelf de vraag: “Wat gebeurt er wanneer ik onder alle omstandigheden midden in het vuur kan blijven staan?”

Ik leerde dat ik door te leven vanuit deze spirituele essentie of kracht kan blijven groeien in (zelf)vertrouwen. Dat ik mezelf nooit meer kleiner of minder hoef te voelen dan de mensen om mij heen. Dat ik niet vanuit beperkingen hoef te leven en dat mijn mogelijkheden onbegrensd zijn.

Omdat ik naar dit leven verlangde, wist ik dat ik me moest verbinden met deze krachtbron, waarvan ik nu weet dat dit liefde is en een spirituele essentie. En zoals het werkt met vuurlopen, zette ik mijn verlangen om in daadkracht. Ik ging reizen, studeren en leren met spirituele leermeesters en vooral ervaren, door over vuur te lopen, te springen, te dansen en er op te staan, tot lang nadat de kolen waren gedoofd. Inmiddels zijn we meer dan twee decennia verder en verzorgen we met veel plezier en toewijding vanuit Definest vuurloop workshops voor jong en oud en ook instructeursopleidingen.

Het geeft mij enorm veel vreugde dat Definest elk jaar de Vuurloop Instructeur Certificatie Training organiseert, zodat er nog meer mensen vanuit hun ware kracht en onbegrensde mogelijkheden kunnen leven, om vervolgens anderen te inspireren om via de vuurlopen hetzelfde te doen. Voel jij ook het verlangen om vanuit je ware kracht en onbegrensde mogelijkheden te leven en te werken? Kijk of je er bij kan zijn.