De Reis van Dood & Sterven

>>Zaterdag 14 en zondag 15 september 2024 in Almere

 

Dieper dan je denkt, dat je kan gaan..
Groter dan je denkt dat je kan worden..
Helender dan je denkt dat je kan zijn.. 
-Eva

In sjamanistische culturen wordt de dood niet gezien als een einde, maar als een transitie; een overgang van een oude naar een nieuwe fase; een nieuw begin. Sjamanen helen de levenden en de doden.
De wijze waarop een sjamaan de doden heelt, gebeurt door een psychopomp-ceremonie.

Psychopompos komt uit het Oudgrieks, wat letterlijk begeleider van zielen betekent (psyche is ziel). Het is een benaming voor wezens als goden, engelen of demonen, die pas overleden mensen begeleiden naar het hiernamaals.

In deze workshop ervaar je waar mensen na hun overlijden heen gaan en leer je hoe je de zielen van overledenen naar een betere of de juiste plek begeleidt volgens het klassieke psychopomp-werk. Je leert (ook bij springlevende mensen) hoe je iemand voorbereidt op de dood en waardoor de mogelijke angst voor de dood verdwijnt.

In al onze workshops staat de eigen ervaring voorop. Deze workshop is voor iedereen, die de gebeurtenissen rond het sterven en de dood wil begrijpen, voor zichzelf of om anderen hierin te begeleiden.

Consult, workshop en opleiding

Bij Definest kun je terecht voor
♥ individuele begeleiding
♥ huisreinigingen
♥ de workshop De Reis van Dood & Sterven

Bel 036 5355388 voor een afspraak.
Praktische informatie over de locatie, de workshopdata, de begeleiding, jouw investering en de mogelijkheid om te reserveren lees je in de agenda of klik op de bovengenoemde data.