Healing Drumcirkel Almere

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Healing Drumcirkel Almere

All Events
26 juli 2019 @ 19:30 | €15

Remember that drumming opens portals to the spirit world, draws spirit in, and opens you up to receive it.
-Michael Drake

Voel je welkom bij deze Healing Drumcirkel op deze prachtige zomeravond. Definest organiseert drumcirkels waarbij je jezelf kunt laten verrassen door bijvoorbeeld een thema van de avond, de heling die ontstaat, een ritueel, de bijzondere ontmoetingen, de schoonheid van de natuur en hoe anders je jezelf zult ervaren aan het eind van de avond.

Het gemeenschappelijke drummen wordt binnen inheemse culturen al duizenden jaren gepraktiseerd. Vandaag de dag zien we deze behoefte voor het gezamenlijk drummen wereldwijd toenemen. Er zijn groepen, die er voor kiezen om heerlijk te jammen en te improviseren terwijl er andere groepen zijn, die een voorkeur hebben voor het sjamanistisch drummen.

Het sjamanistisch drummen is een eeuwenoude helingsmethode. En drumcirkels bieden je de mogelijkheid om met gelijkgestemden te verbinden. Het is krachtig om alleen te drummen. Echter bij het synchroon drummen wordt deze kracht vermenigvuldigd en versterkt. Het heeft hierdoor een verbindende en harmoniserende kwaliteit.

Neem je eigen drum of ratel mee en kom verbinden, kom helen, kom delen, kom leven, kom. We hebben een aantal extra drums en ratels. Als je geen drum hebt, stuur dan een notitie mee (aan het eind van het reserveringsformulier) en geef aan dat je geen instrument hebt. Het is geen must, want als je stem het doet en je hebt twee handen, dan heb je ook muziek bij je.

Voor wie: iedereen is welkom.
Door wie: Ursula Aerts
Voor deze avond vragen we een kleine bijdrage én dat je vooraf reserveert.
We beginnen om 19.30 uur en het duurt zolang het duurt.

 

Informatie
Centrum Definest
Organisator