Healing Songs Workshop

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Healing Songs Workshop

All Events
5 september 2019 @ 14:00 - 22:00 | €55

In deze 3 uur durende Healing Songs Workshop van 14.00 – 17.00 uur of van 19.00 – 22.00 uur leer je onder andere Ikaro’s zingen.
Lees ook: Healing Songs Workshop

Ibellise Guardia Ferragutti begeleidt deze workshop.
Geboren in Bolivia en in Brazilië opgegroeid. Ibelisse studeerde vele jaren klassiek piano en hedendaagse dans in beide landen. Ze woont sinds 2002 in Amsterdam, waar ze de Mime Opleiding volgde (AHK) en in 2006 afstudeerde. Sindsdien werkt ze als speler, maker, muzikant, performer en leraar met haar eigen werk en in samenwerking met verschillende kunstenaars, theatergroepen en componisten.
Ibelisse groeide op met veel invloed in het ceremoniële eren van de Pachamama (moeder aarde). Haar eerste Ayahuasca ceremonie op haar negentiende transformeerde haar kijk op muziek en kunst met meer focus op de intentie er achter. Ibelisse werkt met Sjamanen en Spirituele healers over de hele wereld. De magische verbinding met de Zuid Amerikaanse Ikaros bieden haar een prachtig gereedschap voor heling, die ze graag met anderen deelt.

Met haar prachtige stem lijkt ze een brug tussen verschillende dimensies te slaan. Ik voelde me gedragen en op de juiste weg geleid door haar prachtige gezang. Er was een moment waarop ze met haar stem uitdrukking gaf aan iets hemels en puurs, dat door mijn ziel heen sneed.
-Suzanne Kooij

Voor wie: Iedereen die interesse heeft in helende liederen
Aantal deelnemers: maximaal 11

Een aantal dagen voor aanvang van deze healing Songs Workshop ontvang je de nodige informatie ter voorbereiding.

Informatie
Centrum Definest
Organisator