Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training

All Events
25 juni 2023 @ 17:00 - 2 juli 2023 @ 14:00 | €2,200.00 – €2,450.00

Gedurende de Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training onder deskundige begeleiding van internationaal gecertificeerd Breathwork Practitioner en trainer Ron Townsend en zijn team, leer je vaardigheden, zoals ademwerk, warm-water-rebirthing en past-life-regressie, waarmee je jezelf en anderen door de kern van persoonlijke uitdagingen en helingsprocessen begeleidt.
Lees ook >> Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training

Begeleiding:
Ron is internationaal Breathwork Trainer, Rebirther en Sjamanistisch Teacher. Hij werkt met een doorleeft besef dat adem de mogelijkheid geeft om vanuit je innerlijke bron harmonie, spirituele verbinding en vreugde in het leven te realiseren. Het assistentieteam bestaat uit: Judith Graus (Ademwerk & Sjamanistisch practitioner), Kaylene Liebenberg, Herman Poppelaars en Sandra Kusters.

Kiezen voor de adem is kiezen voor het leven.
Kiezen voor het leven is kiezen voor de liefde.
Kiezen voor de liefde is kiezen voor jezelf.
Laat je een week lang onderdompelen in joy en liefde, adem diep en lach voluit.
Een groot cadeau voor jezelf en de wereld.
-Pieter Schop

 

De Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training vind plaats op het prachtig gelegen retraite centrum de Schouw in Zeeland. Het centrum ligt op een heerlijk landgoed tussen Zierikzee en Renesse en heeft een prachtige grote tuin en een buiten zwembad. In het gebouw vind je een ruime en sfeervolle woon- en eetkamer, een meditatie (stilte) ruimte en 3 mooie workshopruimtes. In het wellness gedeelte vind je de sauna’s, het warmwaterbad, de koudwatertobbe en diverse behandelkamers. Als je even wat vrije tijd hebt kun je ook naar de gezellige lifestyle shop om even rond te neuzen.

 

Er zijn veel natuurlijke materialen gebruikt voor het meubilair en de afwerking van de muren zoals leem en klei. Het eten is vegetarisch, biologisch en overheerlijk. Met liefde, passie en vakmanschap verzorgd door onze keuken brigade.

Er is een ruime kamerkeuze: 1 of 2 persoonskamers met eigen badkamer of wastafel.

De tarieven zijn inclusief training en begeleiding, volpension met vegetarisch, biologische keuken, thee, koffie, water, fruit en tussendoortjes. Bedlinnen en handdoeken set bij de kamer. Gebruik van het warmwaterbad, de sauna’s en het buitenbad.
De tarieven zijn exclusief consumpties in de bar, massages en behandelingen op aanvraag.

 

Start: zondagmiddag 25 juni 2023. Inchecken om 16:30 uur en diner is om 18:30.
Einde: zondagmiddag 2 juli 2023 om 14:00 uur.
Voor wie: voor therapeuten, coaches, begeleiders van lichaamswerk, trainers en voor iedereen die een transformerende training wil volgen in persoonlijke en spirituele groei.

Route:
Met de auto is deze locatie goed te bereiken. Er is een eigen parkeerplaats op het terrein en je kunt ook aan de weg parkeren.
Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar Station Zuidplein en dan per bus 395 (60 min) tot Zierikzee. Het laatste stuk kan met bus 134. Of naar station Goes en dan met de bus (40 min).Op zondag rijdt er geen bus. Ter plekke kun je om een lift vragen van een andere deelnemer naar een op de route liggend station.

Tarieven:
1 persoonskamer met badkamer    € 2.450 ,-
1 persoonskamer met wastafel        € 2.375 ,-
2 persoonskamer met badkamer   € 2.300 ,-
2 persoonskamer met wastafel       € 2.200 ,-

Let op; de prijzen zijn per persoon en inclusief btw. Als je een plek in een 2 persoonskamer reserveert, wordt je ingedeeld met iemand van hetzelfde geslacht.
Als je al iemand hebt waarmee je graag een kamer zou willen delen, koop dan niet twee tickets maar stuur dan een mailtje naar definest@definest.nl dan kunnen we 1 van de 2 persoonskamers reserveren.
Als je graag in termijnen zou willen betalen stuur dan even een mailtje naar definest@definest.nl, dan kunnen we een betalingsregeling voor je maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

6 mensen zijn aanwezig Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training

Simone Mastenbroek
de Schouw
Organisator