Warm Water Rebirthing Weekend

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Warm Water Rebirthing Weekend

All Events
14 oktober 2022 @ 16:30 - 16 oktober 2022 @ 16:00 | €355.00 – €495.00

Veel mensen word verteld dat complicaties tijdens de geboorte normaal zijn. Dat maakt dat veel geboortes worden uitgelegd als een normale geboorte. Het geboorteproces, evenals de periode dat iemand in de baarmoeder van de moeder verblijft én ook onze incarnatie, is van grote invloed voor onze spirituele blauwdruk, ons leven en onze relaties. Warm Water Rebirthing is een liefdevolle wijze van herinneren en helen vanuit de kern.
Lees meer >> Warm Water Rebirthing

Deze Warm Water Rebirthing retraite wordt begeleid door gecertificeerd breathwork practitioner en trainer Ron Townsend en zijn team van breathwork practitioners.

De Warm Water Rebirthing workshop vind plaats op het prachtig gelegen retraite centrum de Schouw in Zeeland.               Het centrum ligt op een heerlijk landgoed tussen Zierikzee en Renesse en heeft een prachtige grote tuin en een buiten zwembad. In het gebouw vind je een ruime en sfeervolle woon- en eetkamer, een meditatie (stilte) ruimte en 3 mooie workshopruimtes. In het wellness gedeelte vind je de sauna’s, het warmwaterbad, de koudwatertobbe en diverse behandelkamers. Als je even wat vrije tijd hebt kun je ook naar de gezellige lifestyle shop om even rond te neuzen.

 

 

Er zijn veel natuurlijke materialen gebruikt voor het meubilair en de afwerking van de muren zoals leem en klei. Het eten is vegetarisch, biologisch en overheerlijk. Met liefde, passie en vakmanschap verzorgd door onze keuken brigade.

Er is een ruime kamerkeuze: 1 of 2 persoonskamers met eigen badkamer of wastafel.

De tarieven zijn inclusief training en begeleiding, volpension met vegetarisch, biologische keuken, thee, koffie, water, fruit en tussendoortjes. Bedlinnen en handdoeken set bij de kamer. Gebruik van het warmwaterbad, de sauna’s en het buitenbad.
De tarieven zijn exclusief consumpties in de bar, massages en behandelingen op aanvraag.

 

 

Start: vrijdagmiddag 14 oktober 2022. Inchecken om 16:30 uur en diner is om 18:30.
Einde: zondagmiddag 16 oktober 2022 om 16:00 uur.
Voor wie: 18+

Route:
Met de auto is deze locatie goed te bereiken. Er is een eigen parkeerplaats op het terrein en je kunt ook aan de weg parkeren.
Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar Station Zuidplein en dan per bus 395 (60 min) tot Zierikzee. Het laatste stuk kan met bus 134. Of naar station Goes en dan met de bus (40 min).
Op zondag rijdt er geen bus. Ter plekke kun je om een lift vragen van een andere deelnemer naar een op de route liggend station.

Tarieven:
1 persoonskamer met badkamer    € 495,-
1 persoonskamer met wastafel        € 455,-
2 persoonskamer met badkamer   € 395,-
2 persoonskamer met wastafel       € 355,-

Let op; de prijzen zijn per persoon en als je een plek in een 2 persoonskamer reserveert, wordt je ingedeeld met iemand van hetzelfde geslacht.
Als je al iemand hebt waarmee je graag een kamer zou willen delen, koop dan niet twee tickets maar stuur dan een mailtje naar definest@definest.nl dan kunnen we 1 van de 2 persoonskamers reserveren.

 

Op dit moment hebben we de ticketverkoop stop gezet, wil je graag informatie opvragen of er toch nog een plekje vrij is of dat er een annulering is, mail dan naar definest@definest.nl of bel Sanne op 06-20727082.

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

9 mensen zijn aanwezig Warm Water Rebirthing Weekend

Informatie
Kuuroord De Schouw
Organisator