Warm Water Rebirthing Weekend

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Warm Water Rebirthing Weekend

All Events
1 maart 2019 @ 19:00 - 3 maart 2019 @ 17:00 | €235

Reserveer hier voor het Warm Water Rebirthing Weekend met expertise begeleiding van internationaal gecertificeerd breathwork practitioner en trainer Ursula Aerts en haar team.

Veel mensen word verteld dat complicaties tijdens de geboorte normaal zijn. Dat maakt dat veel geboortes worden uitgelegd als een normale geboorte. Het geboorteproces, evenals de periode dat iemand in de baarmoeder van de moeder verblijft én ook onze incarnatie, is van grote invloed voor onze spirituele blauwdruk, ons leven en onze relaties. Warm Water Rebirthing is een liefdevolle wijze van herinneren en helen vanuit de kern. Lees meer >> Warm Water Rebirthing

Praktisch:
Start: vrijdagavond 1 maart 2019 om 19:00 uur met diner.
Einde: zondagmiddag 3 maart 2019 om 17:00 uur.
Voor wie: 18+

Jouw investering:
De investering voor dit weekend bestaat uit A. deelnamekosten en B. verblijfskosten:
A. deelnamekosten: € 225,- (€ 37,50 per dagdeel) inclusief 21% btw. Dit bedrag is inclusief de huur en het verwarmen van het bad.
Nadat je hebt gereserveerd, ontvang je een aantal dagen voorafgaand aan het weekend, een bericht met praktische informatie ter voorbereiding.

B. all-in verblijfskosten: €210,- inclusief 9% btw.  inclusief alle maaltijden en tussendoor thee en snacks, betaal je aan Centrum de Horst, vooraf via de bank of op locatie bij aankomst. Neem zelf contact op met Centrum de Horst om je verblijf te reserveren en eventuele wensen te bespreken.

Informatie
Centrum de Horst
  • Meddoseweg 22
    Winterswijk Meddo, Gelderland 7104 AA Nederland
  • Telefoonnummer:
    0543550066
Organisator