Heling met Spiritueel Licht

>>Zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2024 in Almere

 

All life is made of light.
We are all light.
Everything is light.
In remembering this we can transmute everything in our outer environment and what we take in to pure healing light.
-Sandra Ingerman

Gedurende de twee-daagse sjamanistische workshop Heling met Spiritueel Licht, leer je werken met de helende methode van transfiguratie. Dit is een op zichzelf staande helingsmethode, waarbij de heling niet voort komt vanuit wat je doet, maar vanuit wie je wordt middels transfiguratie. Het is geenszins een nieuwe methode. Het bestaat al sinds het begin van tijd. Licht is immers onze essentiële natuur.

De kracht van Spiritueel licht transformeert; Er zijn verhalen in overvloed over wonderbaarlijke genezingen waarbij transfiguratie werd gebruikt door de meest bekende leraren en genezers in onze geschiedenis. Zoals sjamanen, mystici en helers van verschillende spirituele tradities al eeuwenlang hebben gedaan, hebben ook wij het vermogen om ziektes, trauma’s en milieuverontreiniging te transformeren. Het is wie wij worden, het stralende licht dat we zijn, dat de wereld doet veranderen en niet wat we doen.

Tijdens het beoefenen van deze methode maak je geen gebruik van de wijsheid en kracht van krachtdieren of andere spirituele helpers voor het helende werk, maar via shape shiften word je zelf de geleider van de helende energie. Deze energie manifesteert zich vrijwel altijd in de vorm van Spiritueel Licht.

Transfiguratie stimuleert het licht in jezelf en van je klant. Het verandert de frequentie en vibratie waardoor er heling ontstaat. Iedereen kan deze methode leren en gebruiken als aanvulling op of in plaats van andere, meer traditionele sjamanistische helingsmethoden.

Ik vind de workshop Heling met Spiritueel Licht een enorme verrijking op de healingtechnieken die ik al toepas.
De helende kracht van spiritueel licht vind ik indrukwekkend. En daarnaast is de verbinding met je spiritueel licht ook voor jezelf weldadig. -Annet Brouwer

Consult, workshop en opleiding

Bij Definest kunt je terecht voor transfiguratie via een individueel consult en de workshop ‘Heling met Spiritueel Licht’. Het is tevens een module van de Sjamanistisch Practitioner Certificatie Training.

Bel 036 5355388 voor een afspraak of bekijk de agenda voor de workshopinformatie.
Reserveren kan via de agenda of klik op de bovengenoemde data.