Heling voor de Aarde

>>Vrijdag 19 t/m zondag 21 juli 2024 in Almere (vol)

>>Vrijdag 1 t/m zondag 3 november 2024 in Almere

 

Heling voor de Aarde / Medicine for the Earth

Tijdens deze 3-daagse sjamanistische workshop leer je werken met het sjamanistische principe dat alles met elkaar verbonden is. Je leert werken met de krachtige en eeuwenoude methodiek van transmutatie in het alledaagse leven, met gebruik van visualisatie, trancereizen, een krachtige vuurceremonie en dans.

Deze workshop is gebaseerd op het boek Medicine for the Earth van Sandra Ingerman, één van de grootste sjamanistische leraren van onze tijd. Ervaar dat door te leven in harmonie met de natuurelementen aarde, water, lucht, en vuur, je ook Moeder Aarde kunt helen.
Ervaar hoe krachtig dit werk is, wanneer je dit helende werk voor je omgeving, samen met anderen doet.

Heling voor de Aarde  is een prachtige ontdekkingsreis naar de verborgen rijkdom in jezelf en laat je de magie in je eigen leven ontdekken. Je leert afstemmen en verbinden met de natuur, om negatieve overtuigingen, houdingen en energie die door emoties worden veroorzaakt, te transmuteren.

Ervaar hoe het is om in harmonie met de natuur en de natuurelementen te zijn en open te staan voor hun begeleiding. Ervaar dat je door het helen van de omgeving en de aarde ook jezelf heelt en dat je door het helen van jezelf, ook de omgeving en de aarde heelt, én dat er nu nog steeds wonderen gebeuren.
Sta jezelf toe om gedurende deze workshop in diepe verwondering te raken.

Deze workshop is een onderdeel van de Sjamanistisch Practitioner Certificatie Training, maar ook geschikt als sec een persoonlijk ontwikkelingstraject in sjamanisme.

Reserveer via de agenda of klik op de bovengenoemde data.