Het Succes van mijn Vrouw Zijn

640 427 Definest

Vaak ontvang ik vragen van vrouwen over de successen in mijn leven. De succesvolle onderneming, de liefdevolle partner, leven van het werk vanuit mijn hart, goede gezondheid, spiritueel en met beide benen stevig op de grond staan. Zat het er bij mij al vroeg in?
Nee, ik ben niet in een liefdevol nest opgegroeid en ik wist niet wat ik later wilde worden.
En nee, ik kom niet uit een ondernemersgezin en ik had geen ondernemingsplan of een geldschieter.
Ik had niemand om mij heen, die mij dagelijks aanmoedigde of in mij geloofde.
En ja, ik heb zeker mensen gekwetst en verloren bij het kiezen voor mezelf.
Ik heb veel momenten gekend, dat ik niet van mezelf hield en ben vaak, heel vaak doodsbang geweest.
En nee… dit is niet het einde van falen, vallen en weer opstaan, maar ook niet het einde van de lijst van successen.

Onszelf herinneren

Wat ik wel deed. Ik heb vanuit mijn diepste pijn mijn grootste droom gedroomd. En gedurende mijn reis er naar toe leerde ik dat vrouwen op een andere wijze manifesteren dan mannen, vanuit een natuurlijke beweging, in verbinding met al wat leeft.

Het vraagt bereidheid om weerstanden rondom het vrouw-zijn te onderzoeken. Door op een andere wijze over onszelf te leren, dan dat we tot nu toe hebben gedaan. Door dingen te doen, buiten onze comfortzone, waardoor we onszelf herinneren. Wanneer we herinneren wie we werkelijk zijn, dan is er geen weg meer terug en dan is succes een logisch gevolg van die herinnering. Om zo veel mogelijk vrouwen te helpen herinneren, heb ik acht jaar geleden Women & Wings ontwikkeld.
(foto: William van der Voort)

“Lieve Ursula,
Dank je wel voor de fijne liefdevolle begeleiding. Je kwetsbaarheid voelde voor mij als de veiligheid, die ik nodig had om te kunnen gaan. Dankzij deze workshop kan ik in mijn licht staan en niet de eeuwige 2de plaats. Top!! Dankbaar!
Ik heb geleerd hoe belangrijk focus is. Ik kwam zonder en vertrok met.
Ik ga mijn leiderschap de wereld in brengen.” Hetty de Kruyff, n.a.v. Women & Wings

Vragen of reageren?
Bel 036 5355388 of schrijf mij