Incompany Vuurloop

A man of knowledge lives by acting, not by thinking about acting.
-Carlos Castaneda

Breng het vuur terug in je organisatie met dit onvergetelijke krachtige en dynamische empowerment programma!

Het professionele vuurloopprogramma van Definest, gebaseerd op 20 jaar ervaring, is één van de meest inspirerende en transformerende ervaringen. De keuze om over vuur te lopen is een persoonlijke overwinning van angst, het vergroten van het zelfvertrouwen en voor elke vuurloper een bevrijding van beperkende factoren en overtuigingen.

Dynamische Vuurlopen bij Definest

Ursula heeft in het ontwikkelprogramma van onze afdeling een belangrijk element verzorgd. Met haar ervaringsworkshop pijlbreken en vuurlopen heeft ze ons allemaal laten ervaren hoe je angst om kunt zetten in moed en actie. Dit is voor de ontwikkeling die we willen doormaken cruciaal. Dank je wel Ursula voor de wijze waarop jij ons doorbraken hebt laten beleven.
-Frank Steller, NS Group

Dit unieke en innovatieve vuurloopprogramma, waarin veiligheid voorop staat, wordt een onvergetelijke teambuildingservaring, waarin de deelnemers het beste uit zichzelf en elkaar weten te halen. De vuurloop is een inspirerende en motiverende ervaring, die voor je bedrijf nog meer succes oplevert en voor de werknemers in hun zakelijk en persoonlijk leven grotere kansen, mogelijkheden, levensvreugde en succes.

Vuurlopen Verbindt (klik en lees meer over dit Deense wetenschappelijk onderzoek)
Naast dit onderzoek zijn er meerdere onderzoeksresultaten bekend met betrekking tot methodes, die mensen met elkaar in verbinding brengen. Dergelijke methodes bieden we aan als onderdeel van onze vuurloopprogramma, maar het is ook mogelijk als een alternatief workshopprogramma of vervolgtraining.
Bij verklaringen over hoe dat deze activiteiten werken, spreekt men over de wetten van de natuur.

Deelnemers aan onze vuurlopen leren vanuit de persoonlijke ervaring en door betrokkenheid bij collega’s, over wat de kracht van deze natuurwetten werkelijk betekent voor nu en vooral ook gericht op de toekomst.

Altijd maatwerk

Vuurlopen zijn heel persoonlijk en elk bedrijf is uniek. Daarom leveren wij altijd maatwerk.
Bel 036 5355388 om wensen en mogelijkheden te bespreken.