Krijg grip op je Adem en je krijgt grip op je Leven

640 428 Definest

Omdat mijn pijn te groot was, kon niets en niemand mij helpen.
Ik besloot te sterven.

Ik vond mezelf zo’n hypocriet. Meer dan vijftien jaar geleden jaar geleden assisteerde ik als adem-practitioner tijdens een internationale training waarin deelnemers bewust gingen ademen. Ik moest er voor hen zijn, maar kampte in het geheim opnieuw met een maandenlange depressie. In verband met het oneven aantal deelnemers en omdat we in tweetallen werkten, ademde ik mee. Mijn intentie was om mijn depressie te helen, maar na een paar minuten ademen raakte ik zo gefrustreerd. Ik voelde me dom en schaamde me. Ik dacht nog: “Wat doe ik hier in vredesnaam!”

Met ademen neemt de levensenergie toe, omdat het pijn heelt, maar omdat mijn pijn te groot was, kon niets en niemand mij helpen. Ik besloot het tegenovergestelde te doen en deze ademsessie te gebruiken om te sterven, maar zelfs dat kon ik niet. Ik gaf me over.

Nu kon adem haar werk doen. Adem betekent in andere talen ook spirit en bewustzijn van het hart. Niet lang daarna was ik gevuld en omringd met wit licht en een diep besef, dat ik altijd in het licht leef. Ik heb nog nooit zo gehuild tijdens een ademsessie.

Ik en mijn kijk op het leven zijn hierdoor veranderd. Ondanks dat ik er niet in geloofde is het mij gelukt mijn leven te veranderen. En als ik dit kan, dan kan jij het ook.

Vragen of reageren?
Bel 036 5355388 of schrijf mij

Lees ook:
Open een Wereld aan Mogelijkheden
Van natural High naar natural Healing
Liefde als Inspiratie
Veilig is Heilig