Liefde als Inspiratie

640 425 Definest

Het is ook heel eng

Onlangs begeleidde ik een cliënt van mij, een reguliere arts, met een sjamanistische heling. Onderdelen van de heling waren soul retrieval, extractie, transfiguratie en terwijl ik mijn werk deed en vervolgens deelde wat ik had gedaan en wat er was geheeld, ademde ze bewust langzaam diep in en uit. Het was een mooie samenwerking en een mooie sessie, die haar, zoals ze de volgende dag nog schreef, veel had gegeven. Na de sessie dronken we een kop thee. We bespraken de sessie en de wijze waarop ze vanuit zichzelf ademde en hoe ondersteunend het was voor haar heling. Ik vertelde dat ik cliënten regelmatig uitnodig om diep door te ademen, maar dat lukt niet altijd, waarop ze reageerde: “Maar het is ook eng”. En dat is inderdaad voor heel veel mensen zo.

Waar ben ik in vredesnaam aan begonnen

De ervaring wijst uit, dat mensen vaak angst voelen om te ademen in de context van heling. Het is de angst voor het onbekende, de overgave aan de liefde en leven vanuit het hart. Ik herinner me de eerste keer dat ik een rebirthingsessie deed. Dat is lang geleden, maar als de dag van gisteren, herinner ik me mijn angst en de daarbij horende gedachte: “Waar ben ik in vredesnaam aan begonnen.”

Leven vanuit het hart

Destijds had ik nog geen idee wat het werkelijke potentieel van het ademwerk was. Het bewustzijn daaromtrent, het groeien in liefde, ontvouwde zich in de jaren daarna, gedurende mijn studies en werk met spirituele leraren, het helen van mijn eigen leven en de vele ervaringen van mijn cliënten. Mijn inspiratie om het werk door te geven en te anderen te begeleiden in ademsessies en op te leiden tot adem-practitioners is liefde. En als we deze liefde eenmaal hebben ervaren, dan weten we dat we daar nooit meer bang voor hoeven te zijn en dat leven vanuit het hart mogelijk is.

Vragen of reageren?
Bel 036 5355388 of schrijf Ursula

Lees ook:
Van Natural High naar Natural Healing
Krijg grip op je adem en je krijgt grip op je leven

Open een wereld aan mogelijkheden