Maatwerk

Zoek je naar een unieke invulling en onvergetelijke ervaring voor jouw bijeenkomst of evenement? Neem contact met ons op of lees hieronder een paar voorbeelden, van wat we hebben gedaan voor de meest uiteenlopende type mensen en organisaties.

Nick Battle

In het jeugdprogramma de Nick Battle van Nickelodeon kunnen kinderen wensen insturen, van dingen die ze graag eens willen doen. Regelmatig was het verzoek voor vuurlopen ingezonden en nu was het zo ver. Met een opnameteam van de Nick Battle werkten we  een hele middag toe naar het hoogtepunt, waarbij de 10-jarige Yannick zijn vuurdoop mocht ondergaan. Het was natuurlijk wel heel spannend of Yannick het echt zou durven. Van de 180 items van het seizoen werd de vuurloop geselecteerd in de 10 Best Of aflevering als meest spannende Battle. Het filmpje zie je hier

Verbinden:

De werkmaatschappij van Conclusion groeit elk jaar. Conclusion hecht waarde aan duurzaamheid, groei en ontwikkelingen in harmonie met het grotere geheel. De vuurloop is een jaarlijks terugkerend ritueel om in een korte tijd mensen met elkaar in verbinding te brengen en met elkaar te ervaren waar het werkelijk om gaat. Voorafgaand aan de vuurloop realiseren wij ieder jaar een nieuw voorprogramma.

Quaterlife Crisis

De landelijke netwerkorganisatie Corpoclub koos voor hun vierde kwartaalbijeenkomst het thema: het dertigersdilemma. Aangezien ik zelf op 32-jarige leeftijd in een intensieve burnout was beland, bleek dit thema op mijn lijf geschreven. Voor deze groep hoger opgeleiden realiseerde ik een middagprogramma, waarin elke dertiger zich kan herkennen. We eindigden met een vuurloop. Na het vuurlopen heerste er een opmerkelijke sfeer van rust en verstilling: de rode draad in het programma. Met deze positieve boost verwacht de Corpoclub volgend jaar nog meer leden te verwelkomen.

Sara:

Zij ontmoette Sara en wilde voor deze gelegenheid een initiatie naar haar volgende levensfase. Ze koos voor de vuurloop met de gehele familie en vrienden. Zo werd een leegstaande KAS leeg geruimd en van binnen versierd. Van kinderen tot oma’s, mannen en vrouwen en vrienden van allerlei leeftijden waren aanwezig. Twee Italiaanse muzikanten speelde viool en zongen het hoogste lied. Het transformerende en sfeervolle vuur bracht veel gezelligheid vooraf, tijdens en erna.

Jubileum:

Voor het jubileumfeest van Philips werden er in Congrescentrum de Tamboer in Hoogeveen de hele dag allerlei verschillende workshops georganiseerd. Wij verzorgden een twee-uur durende workshop Ademwerk voor een gemengde groep deelnemers van fabrieksarbeiders tot leidinggevenden. Na de workshop was er eten en natuurlijk feest. Voor ons hield het hier echter niet op. Tal van eye-openers in de workshop zorgden ervoor dat een aantal deelnemers erna vervolgstappen maakten op weg naar een gezonder en daardoor succesvoller leven.

Bijzonder uitje:

Zelf hebben ze geen kinderen, dus nemen ze één keer per jaar al hun neefjes en nichtjes mee om iets leuks te doen. Deze keer kozen ze voor iets heel anders. Wij realiseerden een drie-daags seminar. We verbleven daarbij op een prachtig kasteel en beleefden plezierige en avontuurlijke activiteiten, die zowel voor de jongste van 9 als de oudste van 60 even vernieuwend en onvergetelijk waren. De laatste avond sloten we natuurlijk af met de vuurloop.

Bedrijfsfeest:

Van der Vorm organiseert elk jaar een megagroot feest voor al hun medewerkers. Deze keer had het feest een mystiek tintje. De avond begon met een uitgebreid oriëntaals buffet. Er waren o.a. optredens van de Indonesische zanger Lonny en mentalist Joe Pequerrucho liep rond en deed menig gasten verwonderen. Ook de vuurloop was een onderdeel van het programma. De locatie was gelegen aan de Maas en zo vond de vuurloop plaats onder de Erasmusbrug. De combinatie van dit eeuwenoude ritueel met het zicht op de verlichtte moderne Rotterdamse stad was spectaculair.

Nieuw product:

Pfizer bv. introduceert wereldwijd een nieuw medicijn voor dieren. In alle landen vestigingslanden wordt er over hete kolen gelopen om een boost te geven aan dit nieuwe product. Wij verzorgden hun vuurloop aan het strand in Zeeland en hadden als extraatje het pijl-breek-onderdeel toegevoegd. Spectaculair.

Vrijgezellenfuif:

Het was een totale verrassing voor de aanstaande bruid toen ze van huis werd opgehaald. Al haar vriendinnen wachtten haar op. Wij realiseerden een uniek programma met grappige en grensverleggende oefeningen over rolverdeling en crisis in een relatie, met daarnaast ook tijd voor rituelen en liefdevolle gedachten. We eindigden met een bijzondere zegening voor de aanstaande bruid van en door iedereen. Hartverwarmend en ontroerend.

Aandacht:

In Den Bosch wilde een vrouwennetwerk hun organisatie onder de aandacht brengen, oftewel in het licht zetten. Op internationale vrouwendag werd de parkeerplaats op De Parade werd afgezet met lint. Het pad met rode kolen werd zorgvuldig bereid, terwijl de deelnemende vrouwen het vuurloopprogramma volgde. Op verzoek hadden we hier een vleugje NLP aan toegevoegd. Omstanders keken verheugd naar de vrouwen die uiteindelijk het pad met hete kolen trotseerden. Sensationeel!

Energizer

1WE – One World Experience for a Better World organiseerde een recordpoging voor het Guinness Book of Records: Marieke Andel van Outside-Inside ging de uitdaging aan om de langste massageketen te realiseren, waarbij de opbrengst bestemd was voor het aanleggen van voetbalvelden voor de kinderen in Rio. In Lelystad was het evenemententerrein ingericht met een groot podium en een hoogwerker voor het maken van een foto. Voorafgaand aan de poging brak Marieke op het podium een pijl met de support van alle aanwezigen op het plein, om het doel een enorme boost te geven. Het toverde enthousiasme en blijde gezichten bij iedereen in het publiek.

Bruiloft:

Het liefdespaar wilde hun huwelijk extra kracht bijzetten en organiseerde voor de speciale dag voor al de mensen waar zij van houden een ceremonie met vuurloop, die wij verzorgden. De hele middag was het feest en geleidelijk werkten we naar het avondprogramma toe. Er waren fantastische drummers die een extra dimensie aan het programma gaven. De bruidstaart na de vuurloop was verrukkelijk.

Harmonie:

Ten gunste van het realiseren van voetbalvelden voor de kinderen uit de sloppenwijken van Rio, verzorgden wij een stilteopstelling aan het eind van een verwendag, een geld-inzamel-actie ten gunste van dit project. Met de opstelling konden we kijken waar de uitdagingen lagen in het realiseren van het doel voor deze kinderen/kindsoldaatjes. Zo kregen we onder andere inzicht in het gedrag van de kinderen, de criminelen en de ouders. Ook de samenwerkingsbanden m.b.t. de praktische realisatie ervan konden worden versterkt. Er ontstond eenheid en harmonie, een gezonde basis en noodzakelijk voor elk kind.

Wil jij een uniek en onvergetelijke sessie met een groep ervaren? Bel 036 5355388 en laat je deskundig adviseren. We staan je graag te woord.