Van Natural High naar Natural Healing

640 427 Definest

Wat ze je niet vertelden

In haar zoektocht naar een Natural High voor Spuiten & Slikken, vond BNN’s presentatrice Gwen van Poorten mensen, die met toegediende natuurlijke middelen highs realiseerden en iemand die dat met ademen deed.
Toch werd de kijkers iets essentieels onthouden. Daarom wil ik er als ademexpert iets over zeggen.

Waarom weet ik dit nu pas?

Ook vanwege een reactie tijdens onze opleidingsweek van een student, die al jaren succesvol als coach voor bedrijven en particulieren werkt. Na een persoonlijke ademsessie en het horen van de ervaringen van de ademsessies van andere deelnemers riep ze verbluft: “Hoe kan het dat ik hier nooit eerder over heb gehoord!? Dit is fenomenaal. Waarom weet ik dit nu pas!?”

Ayahuasca stoppen

En ik denk aan een zakenvrouw, die jarenlang ayahuasca gebruikte om haar leven te helen. Ze was flabbergasted, dat haar ademsessie van een uur, net zo inzichtgevend was als haar ayahuasceremonies, die een nacht duren. Ze besloot daar direct mee te stoppen.

Een kwestie van vertrouwen

We zijn vergeten hoe compleet we zijn en dat alles, inclusief adem, in ons zit om ons leven te helen en een gezond, liefdevol en vervullend leven te leiden. Door gebrek aan vertrouwen zoeken we ons heil elders. Naast dat adem ons in extase kan brengen, naast  dat het ons lichaam voorziet van zuurstof en 70% van onze toxines afvoert, is adem het meest onderschatte natuurlijke medicijn dat er bestaat. Met adem kunnen we kwaliteit van leven optimaliseren. Zo is ons lichaam gebouwd en daar kunnen we op vertrouwen.

There is one way of breathing that is shameful and constricted. Then there’s another way; a breath of love that takes you all the way to infinity. –Rumi

Vragen of reageren?
Bel 036 5355388 of  schrijf Ursula

Lees ook:
Krijg grip op je adem en je krijgt grip op je leven
Open een wereld aan mogelijkheden
Liefde als Inspiratie
Veilig is Heilig