Open een Wereld aan Mogelijkheden

640 450 Definest

Ik geef je toegang tot de meest wezenlijke sleutel tot verandering in je leven.

Door bewust te leren ademen kan iedereen zichzelf helen. Ik heb gewerkt met astmapatiënten, die na slechts een ademsessie astmavrij waren. Een stotteraar kon na een weektraining vloeiend spreken en ik herinner me een vrouw, die succesvol haar laatste centen investeerde in een ademsessie, omdat ze werk nodig had.

Wanneer je grip krijgt op je adem, krijg je grip op je leven.

Hoog vanuit de borstkas ademen is een symptoom van vasthouden aan onverwerkte ervaringen, dat leidt tot allerlei stagnaties in je leven. Zo wilde een cliënte van haar straatvrees af, maar tijdens het bewust ademen verwerkte ze tot haar verrassing, een bijna-verdrinkingservaring van jaren terug.

Na haar sessie schreef ze: ‘Adem is een hele mooie en zachte manier om dingen te veranderen in je leven.’ Inmiddels is ze geëmigreerd en realiseert ze haar dromen. Naast fysieke, emotionele en mentale voordelen van het ademwerk, heb ik internationaal duizenden cliënten begeleid en zien ontwikkelen op het spirituele vlak. Ze groeiden in liefde, ware kracht en wijsheid.

Het beste bewijs dat ademwerk werkt voor mij ligt dicht bij mezelf: mijn leven, wie ik ben geworden, wat ik doe en ervaar; dat waar ik vroeger naar verlangde, maar voor onmogelijk hield. Omdat bewust ademen deuren opent, wil ik jou ook graag leren hoe je met ademen kunt helen, want dan heb je de sleutel in handen om je leven zo vervullend mogelijk te laten zijn.

Reageren of vragen?
Bel 036 5355388 of schrijf mij

Lees ook:
Krijg grip op je adem en je krijgt grip op je leven
Van Natural High naar Natural Healing
Liefde als Inspiratie