Referenties

Klanten aan het woord

Wij hebben de vuurloop mogen doen als onderdeel van een tweedaagse teambuilding voor een groot offshore project binnen Boskalis en Volker Wessels. Een bijzonder warme gegeven workshop die niet alleen gaat over het lopen maar vooral over het stellen van persoonlijke doelen die vooral uitdagend en groot zijn. Voor deze doelen ga je over het vuur. Het was een bijzondere ervaring voor mijzelf maar ook voor de leden van het team. Een ervaring die wij niet snel zullen vergeten. Ursula en team heel erg bedankt voor de bijzondere ervaring.
-Rob van Gemert, Project Directeur Boskalis

Ik heb je in mijn nieuwe boek ‘Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger’ genoemd. Jij heb mij tijdens een vuurloop-sessie een WAUW ervaring gegeven waardoor ik nieuwe en andere stappen ben gaan zetten in mijn professionele leven. Dank daarvoor. Deze ervaring gun ik iedereen.
-Gertien Beiering, Auteur gunfactor verhogen, Trainer, Gastspreker

Vanuit het Mental Training Center hebben wij Ursula Aerts (Definest) gevraagd om een vuurloop te organiseren voor een teamtraining van een beursgenoteerd bedrijf. De wijze waarop Ursula en haar begeleiders dit hele proces hebben vormgegeven en begeleid is te omschrijven als zeer professioneel en inspirerend. 
Grenzen zijn letterlijk en procesmatig verlegd door zowel de deelnemers als de trainers en dat is precies wat wij wilden.
-Ruud de Smit, Directeur Mental Training Center & Executive Mental Coach

Voor de invulling van onze managementteam dag, ben ik in contact gekomen met Ursula.  Aan de telefoon werd mij al snel duidelijk dat ik te maken had met een zeer gedreven, oprecht geïnteresseerde, liefdevolle en krachtige vrouw. Ik vertelde haar over onze missie en strategie en dat we binnen de organisatie een cultuurtraject volgen. Het programma van de managementteam dag wilde ik hierop laten aansluiten. Ursula heeft in het hele proces geweldig meegedacht en een programma op maat voor ons gemaakt. De dag zelf, die we afgesloten hebben met een vuurloop, was voor velen een onvergetelijke levenservaring die ik iedereen kan aanbevelen.
-Evelyne Schreurs, Rabobank Parkstad Limburg

Op het moment dat ik iemand nodig had die míj, als coach/trainer, kon helpen om essentiële vragen te beantwoorden en mij weer in mijn kracht te helpen, kwam Ursula op mijn pad. Met veel humor, liefde en openheid heeft ze mij in korte tijd letterlijk en figuurlijk weer lucht gegeven. Familieopstellingen, ademwerk en sjamanistisch consult: elke week was het weer een cadeautje om de opbrengst van 1,5 tot 2 uur ‘werken’ mee naar huis te nemen. Dank je wel Ursula, voor je wijsheid, warmte en waardevolle sessies!
-Annett Keizer, Communicatie Coach & Trainer

Omdat ons bedrijf binnenkort ophoudt te bestaan wilden we een dag organiseren die in het teken stond van keuzes maken, lef hebben en angst overwinnen. Een dag waarbij je niet gedwongen werd iets te doen maar waarbij je altijd zelf de keuze had.
Deze dag heeft Ursula Aerts, in goed overleg met ons, tot in de puntjes voorbereidt. De locatie vooraf bekeken en met de eigenaar goede afspraken gemaakt. De deelnemers, die niet wisten wat hen te wachten stond, werd zo een fantastisch programma voorgeschoteld.

In een speciale inleiding werd het verhaal van de dag uiteen gezet. Binnen dit verhaal begonnen we met een spectaculaire freefall wat door de meesten al als zeer uitdagend werd ervaren. Het verhaal, speciaal op A&O geschreven, werd vervolgd en iedereen mocht een pijl breken waarbij de punt tegen het kuiltje in de hals geplaatst werd.
Deze activiteiten stonden in het teken van mentale voorbereiding op de uiteindelijke vuurloop.
De houtstapel, die vooraf door onze groep zelf aangestoken was, bleek na enkele uren verandert in smeulende kooltjes die in een soort tapijt uitgeharkt werden. In het donker zag je zo een mooie, en vooral ook hete, rood-oranje gloed. Het moment dat mensen toch even moesten slikken en echt voor een keuze stonden. Sfeer verhogende trommels klonken en wij werden uitgenodigd om over het vuur te lopen. Velen gingen de uitdaging aan. Iedereen die gelopen heeft hield hier een speciaal en vooral ook positief gevoel aan over waarbij een enkele pijnlijke voetzool maar bijzaak bleek.
Tijdens het afsluitende diner, en later thuis, had iedereen zo zijn eigen verhaal.
Ursula, bedankt voor deze speciale dag die ons nog lang bij zal blijven.
-Frans Plantagie, A&O Services

Als je tot de kern wilt komen van jezelf of een situatie of helderheid en transformatie in je levensproces zoekt dan is het een verademing om door Ursula begeleidt te worden. Haar natuurlijke aandacht, haar woorden, inzicht en verbinding met de kracht van liefde brengt je naar je oorsprong. Wat ik bijzonder vind in het werken met Ursula is haar vermogen om informatie handen en voeten te geven zodat je weet waar je staat en hoe je verder kunt gaan. Dat is een rijke ervaring en steun. Ik ben blij Ursula te kennen. Ze heeft mensen veel te bieden.
-Elisabeth Moulen, Coach voor je leven

Ik heb bij Ursula Aerts de ‘Conscious Breathing Practitioner Training’ gevolgd (1 t/m 7 juli). Deze week heeft een bijzondere en blijvende indruk in mijn ziel achtergelaten. Ik voel diep respect voor Ursula. Zij is authentiek, zeer liefdevol en bevlogen. Met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, met compassie en ogenschijnlijk zonder dat het haar enige moeite kost, begeleidt ze iedere cursist met zijn of haar (leer)proces. Nooit kijk je tevergeefs in haar ogen, altijd beantwoordt ze je blik met een liefdevolle en vaak van plezier stralende glimlach. Ze heeft wanneer het nodig is een luchtige, relativerende en regelmatig humorvolle manier van reageren, gecombineerd met die nimmer aflatende houding dat je je volledig gezien en geaccepteerd voelt. Daarnaast is ze een ras vakvrouw met kennis van zaken. Deze training is een groot geschenk geven aan jezelf.
-Josje Rink, Eigenaar Massagepraktijk Summit

Ursula heeft in het ontwikkelprogramma van onze afdeling een belangrijk element verzorgd. Met haar ervarings work shop pijlbreken en vuurlopen heeft ze ons allemaal laten ervaren hoe je angst om kunt zetten in moed en actie. Dit is voor de ontwikkeling die we willen doormaken cruciaal.
Dank je wel Ursula voor de wijze waarop jij ons doorbraken hebt laten beleven.
Met vriendelijke groet/ with kind regards,
-Frank Steller, NS Group

I have hired Ursula to co-organise a two day management course for an important client. My and clients feedback on Ursula’s work was: excellent, we have learned a lot, new, fun and we will tell everybody about this great experience! Ursula is a great teacher.
Top kwaliteiten: Great Results, Expert, Good Value
-Marl van Toorn, Van der Toorn, Coaching & Training

Ik heb een vuurloop workshop gedaan bij Ursula. Zelf een vuurloop doen zou ik iedereen aanraden. Doe het dan wel bij Ursula omdat zij niet alleen de meest ervaren trainer in Nederland is op dit vakgebied, maar vooral vanwege het feit dat zij je innerlijke kracht laat ervaren. Hiermee bedoel ik dat ze als trainer niet aan het sturen of pushen is; dus geen motivatie van buitenaf. Ze gaat heel kundig om met de spanning die er in de groep is (of kan zijn). Het is voor mij een hele ingetogen ervaring gebleken waarin ik mijn doelen helder heb gevisualiseerd en waardoor ik een anker heb om elke hindernis die ik tegenkom aan te gaan. 
Top kwaliteiten: Great Results, Expert, Good Value
-Hugo Bakker, Peak Proffesionals

We consulted Ursula for a teambuilding-session in the attempt to approve team-onenes. 

She provided us with an afternoon session of affirmation, and making us feel that everything is possible. She taught us to think big, and take a step beyond the things you THINK you can do, and try exactly that, what frightens you. We drew, we talked, we laughed, we cried, we depended on each-other, blindfolded, and told eachother what our greatest fears were in reflecting of how the otherone sees us. 
We felt vulnerable and yet so strong. In the end of the training, we all broke an arrow, a symbol of strength, power, synergy and love. 
Our team is strong ever since, our sickrate has dropped, and we achieved to be a high-quality performance department. Is was for a great deal the succes of Ursula’s spiritual empowerment. 
Top kwaliteiten: Great Results, High Integrity, Creative
-Francis Kastermans, teammanager Zorggroep Almere.

Ik heb Ursula leren kennen als een wijze en evenwichtige vrouw. Door haar manier van ZIJN, weet zij op een zachte en respectvolle manier ruimte te creëren voor emoties, verwerking, transformatie en inzicht. Liefdevol ondersteunt zij de opstellingen in wording, omhuld door een deken van erkenning, dat zelfs de meest beangstigende emoties / situaties hanteerbaar worden. Ik ervaar het als een voorrecht als representant bij haar familieopstellingen te mogen fungeren.

-Marij Goote Capel, Hartenrijk (Pedagogie & Persoonlijke ontwikkeling & Talent ontwikkeling)

Op het pad van persoonlijke ontwikkeling ontmoet je soms pareltjes, waarbij je instinctief het gevoel krijgt, zij kan me een stap verder helpen. Dit is het geval bij Ursula. Ik hoorde haar naam een paar jaar geleden en toen in het voorjaar de uitnodiging langs kwam van de Ademweek wist ik dit is mijn kans.  Kans om verder te ont-wikkelen, te groeien, te bloeien. Om nog meer in mijn eigen kracht te staan en mezelf te ontdoen van dingen die me stoppen. Ursula doet dat met veel zachtheid, liefde en integriteit. 
De week was een feest, met een lach en een traan. Ik heb genoten en heb me verder ont-wikkelt. Meer adem, meer zuurstof, meer ontspanning, meer lachen, meer huilen, meer voelen, meer lucht. Dank je wel!
Top kwaliteiten: Innemende persoonlijkheid, Expert, Hoge Integriteit
Petra Zwemmer, Regio Directeur BNI

Occasionally in life, you meet someone who you know is going to change our world. Ursula Aerts is such a person.
-Stephen Mulhearn, Founder of Giant Steps, Owner Lendrick Lodge (Schotland)

Authentic and powerful, Ursula comes straight from the heart and has a lot to offer to this changing world. 
-Patricia van Walstijn, Chi Neng Institute Europe

“De aardse en onderzoekende manier waarop Ursula werkt met opstellingen vind ik bijzonder inspirerend. Ursula werkt van vraag naar antwoord en van daar naar nieuwe mogelijkheden die lange tijd doorwerken.”
-Marieke van Voorn, Organisatieadviseur: Een Heldere Zaak

Ik heb Ursula als een zeer inspirerende, intelligente en passievolle coach ervaren, die met haar bedrijf Definest unieke en transformerende workshops aanreikt. De workshops zijn werkelijk een professionele en kwalitatieve verrijking binnen de aangeboden opleidingen in Nederland. De trainingen zijn confronterend, harmonieus en leiden tot reflectie en zelfinzicht. Ik kan alle bedrijven, die al investeren in een duurzame relatie met hun werknemers of dat willen doen, de workshops en trainingen van Definest van harte aanbevelen. Het passievolle groepsgebeuren, de teambuilding en de persoonlijke ontwikkelingen van de deelnemers zijn een groot geschenk voor elke onderneming.
Top kwaliteiten: Hoge resultaten, Expert, Hoge integriteit.
-Ron Townsend, Publicis

Ursula is one of those rare Angels on earth that help you touch your inner strength, releasing an inner power that is unheard of. She guides you through a process that helps you focus, gives you a crystal clear view on what you want, and are capable of… that culminates in walking over fire, 600 degrees Celsius, unbelievable, but a very electrifying experience. If I have the chance I would not hesitate to work with Ursula in my own group trainings when team bonding or team building is required. I know she will bring a team, and every team member within this team, on a higher level of awareness and unleash a great positive energy… without any “tjakka” or other “guru-talk. Just plain, simple but oh so profound Ursula.
Top kwaliteiten: Persoonlijk, Expert, Hoge integriteit.
Martijn Licht, Luminant

Ursula is een dienstverlener met een uitzonderlijk helder oog voor de persoon achter de mens. Het is een verademing om samen te werken met een vrouw die een uiterst transparante zakelijke instelling weet te combineren met een zuivere intuïtie. En met haar geweldig gevoel voor humor en speelsheid neemt ze haar cliënten met lichtheid en gemak mee door diepe transformatieprocessen. Het proces van de vuurloop begeleidt ze met grote zorg op rituele wijze, waarbij mensen zich veilig voelen om hun eigen grenzen BIG TIME te doorbreken. Ik kijk er naar uit om nog veel van Ursula te leren.
-Wilma Notermans, Flow-n-Motion

Strong person who will help a team on a higher level. 
Interesting female with great sense for people and her job. 
We had a training with her and it help us to be a better team.
Top Kwaliteiten: Great Results, Expert, Creative
-Richard Gilhuys, Renolit

“Ursula brengt al haar ervaring, wijsheid en liefde in, zodat het niet anders kan dan dat er groei en/ of healing bij de deelnemers plaatsvindt. 
Deze ervaring gun ik iedereen.”
-Linet Warburg, Loopbaanbegeleider

Ursula is een authentieke, creatieve vrouw die de kunst verstaat om in eenvoudige woorden en kleurrijk voorbeelden (veelal uit eigen ervaring) grote diepgang te bereiken. Ik heb haar ervaren als een warme, toegankelijke persoonlijkheid en ervoer bij haar dat ze precies weet wat ze doet en tegelijk is staat is om alle ruimte te laten voor wat nodig is, in vertrouwen. 
Ik heb een bijzonder krachtige ervaring opgedaan bij de Vuurloop, die veel meer inhoudt dan alleen ‘over het vuur lopen’. Je kunt rustig stellen dat je meer ‘in je element’ komt. Dit is zoiets waar iedereen wel iets van oppikt dat héél waardevol is. Wat precies? Zélf gaan ervaren! 
Dank Ursula, voor je persoonlijke, betrokken manier waarop je dit vorm geeft! Ik zou nog meer moois van je kunnen leren. 
Top kwalitieten: Expert, High Integrity, Creative
-Carolien Denijs

“Ursula is een veelzijdige vrouw en begeleider. Haar workshops zijn origineel en laten deelnemers boven zichzelf uitstijgen, doordat ze hun blokkades doorbreken. En dat kan bij Ursula op heel verschillende wijze: met humor, zingend, dansend, vuurlopend, pijlbrekend en … in stilte. Haar stilteopstellingen geven, zonder woorden, ruimte aan een mooie helende energie voor een systeem. Dat is mooi en wijs…”
-Marieke van Voorn, Maatschappelijk betrokken ondernemer, 1WE / Een Wereldidee

“Ursula is helemaal zichzelf, heel wijs, heeft een groot en open hart, is zeer bekwaam, heeft veel ervaring, een vakvrouw en het is een groot plezier om bij haar te zijn. Elke keer wanneer we elkaar ontmoeten kom ik een stukje lichter terug. Onlangs heb ik een familie opstelling bij Ursula gedaan. De (daad)kracht & zachtheid van Ursula hebben ervoor gezorgd dat het een hele bijzondere ervaring is geweest waardoor ik, tot op de dag van vandaag, direct verandering heb ervaren.”
-Petra de Ree, De Vrouwencoach

“Ursula weet tijdens familie-opstellingen moeiteloos de vinger op de zere plek te leggen, trauma’s bloot te leggen waardoor snel inzichten ontstaan over de oplossing. Tijdens de laatste sessie heb ik bijzonder waardevolle inspiratie opgedaan voor het schrijven van mijn boek en de familiethema’s die hiertoe hebben geleid”
Top kwaliteiten: Great Results, Expert, High Integrity
-Micheline Samoise, Sa Moise

Ursula heeft mij met haar aardse/spiritualiteit liefdevol, empatisch en integer begeleid tijdens diverse ademsessies. Ik bewonder haar om haar passie, waarop zij de mens begeleidt om tot hun innerlijke kracht te komen. Ze is daarin een groot inspirator en een ware Meester. Of het nu tijdens het mantrazingen is of een vuurloop ze weet de mensen te verbinden en door het proces te begeleiden. Door haar wijsheid, openheid en enthousiasme is zij voor mij een waardevolle collega. Ik raad dan ook een ieder aan workshops bij haar te volgen.
Vera Jonker, coach/therapeute

“Sinds enkele jaren ken ik Ursula en haar prachtige bedrijf Definest. In deze jaren heb ik een groot aantal workshops mogen bijwonen. Elke keer was ik geraakt door de Liefde en Wijsheid die Ursula uitstraalt en laat ervaren, horen, zien en voelen. Haar diepe respect voor haar zelf en haar omgeving zorgen voor krachtige, helende, transformerende ervaringen naast het ontdekken van de enorme potentie die we als mensen bezitten. Zoveel meer als we konden bedenken. Dank je wel Ursula!”
-José Bosma, Mahziri

Ursula, well, it’s quite difficult to sum up in a few words. She’s graceful, sensitive, strong and very wise, a true leader!
-Silvana Matteo, Director of Studies – British Institues-Imola

Inspires and Directs with an inner passion. An essential part of any organisation.
-Micheal Whitenburgh, Psychoanalyst

Ursula creates a sacred sense of belonging to the circle of life in every aspect of her work. She is kind and genuine and brings with her the energy of creation, moving forward, transformation as well as enjoying the here and now. Linking the past and present, the ancient and the modern together in an exilirating and soul shaking experience you will never forget. With Ursula you really do take the first step towards owning who you really are and making your contribution to humanity and the world count.
Top kwaliteiten: Expert, Van hoge waarde, Hoge integriteit
Annelot Lensing, Yuchi

Ursula has the gift of turning complication into simplicity. Her workshops inspire individuals to shine.
-Peter Roden, Founder of Flames of Change (Australië)

Een geweldige vrouw, die alleen al met haar stem rust kan overbrengen.
-Nanda Sapulete, Secretaresse

“Het jaar 2010 ben ik begonnen met Ursula Aerts. Ze heeft me geholpen met nieuwe inzichten over mezelf. Met een inspirerende groep heb ik een aantal spirituele zaken mogen ervaren. En niet alleen door een vuurloop maar ook door de gesprekken over onze doelen in het nieuwe jaar. Ursula bedankt daarvoor.”
-Soeniel Balak, Senior Art Director at Publicis

Ursula is an outstanding Trainer and Inspirational Speaker. Her work is truly uplifting. Her knowledge of human mind and spirit is an extremely valuable resource for your personal growth.
Lucia Goivannini, Trainer – Metacoach Bless you! (Italië)