De Reis van de Sjamaan

>>Vrijdag 2 t/m zondag 4 augustus 2024 in Almere (vol)

>>Vrijdag 27 t/m zondag 29 september 2024 in Almere

>>Vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2024 in Almere

 

Leer reizen naar je krachtdieren en spirithelpers

Deze basisworkshop is een ontdekkingsreis in het sjamanisme.
Op een veilige manier leer je de traditionele methode van het sjamanistisch reizen.
Met gebruik van drums of ratels en rituelen, roep je een staat van sjamanistisch bewustzijn op, waarmee je door de verschillende werelden reist en jouw krachtdier en andere persoonlijke spirithelpers ontmoet.

Dit geeft je de mogelijkheid om de traditionele kennis van het sjamanisme in je dagelijks leven te gebruiken voor het herwinnen van jouw eigen kracht, voor je persoonlijke heling, voor het ontvangen van antwoorden op levensvragen, voor het overwinnen van angst en om te groeien in zelfvertrouwen en liefde.

Na deze workshop kun je zelfstandig trancereizen maken en je blijven verbinden en werken met jouw spirithelpers en krachtdier(en).

Basisworkshop & Opleiding

Het is mogelijk om na deze reis jezelf verder te ontwikkelen in het sjamanisme, desgewenst tot Sjamanistisch Practitioner.
Vervolgworkshops zijn:
-Sjamanistische Extractie
-De Reis van Dood & Sterven
-Heling voor de Aarde (Medicine for the Earth)
-Heling met Spiritueel Licht
-Soul Retrieval

Nadat je alle onderdelen hebt doorlopen, ontvang je een certificaat en kun je ook anderen helpen helen. >>Sjamanistisch Practitioner Certificatie Training

In de agenda lees je naast de data ook praktische informatie over de locatie, de begeleiding, jouw investering en de mogelijkheid om te reserveren.