Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training

Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training

Opleiding tot Ademwerk Practitioner en Rebirther

 

 

Door de eeuwen heen, in alle culturen wordt de adem gebruikt als middel voor heling en verandering. Bewust ademen verbetert onze gezondheid, het helpt om onverwerkte ervaringen en emoties te verwerken en te integreren in het dagelijks leven, de belemmerende levenspatronen in je leven te doorbreken en draagt bij aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Wil jij als Ademwerk Practitioner en Rebirther werken of jezelf ontwikkelen op het spirituele en persoonlijke vlak? Dan is deze Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training (voorheen Conscious Breathwork Training) voor jou.

In deze professionele opleiding, die al vanaf 2012 door Definest wordt georganiseerd, wordt gewerkt met een bewust verbonden ademhaling, met de helende kracht van het Ademwerk. De bewust verbonden ademhaling geeft toegang tot het onderbewuste waarin vaak de oorzaak van al onze emotionele conflicten, geboortetrauma en andere schokkende negatieve levenservaringen zijn opgeslagen. Gedurende deze transformatieweek leer je vaardigheden, zoals ademwerk, warm-water-rebirthing en past-life-regressie, sjamanistische reizen maken en je te verbinden met je krachtdieren en spirithelpers. Je leert hoe je diepgaande transformaties in je zelf kunt realiseren en deze transformaties bij anderen te begeleiden. Je leert over de adem vanuit de sjamanistische zienswijze en ervaart vele vormen van ademwerk, waarmee je jezelf en anderen door de kern van persoonlijke uitdagingen en helingsprocessen begeleidt. Met de juiste intentie kun je met adem je leven helen. Je leert hoe je met de kracht van rituelen en sjamanistische principes je leven en werk kan vereenvoudigen.

Deze Sjamanistische Ademwerk Certificatie Training geeft je een brede theoretische kennis maar voornamelijk veel praktijkervaring. Het unieke in deze opleiding is dat het Rebirthing werk wordt gedaan in een warm-water-bad, waarvan het water de temperatuur heeft van de baarmoeder. Tevens zullen de sjamanistische reizen, rituelen, vuurceremonie en drumsessies onderdeel zijn van deze opleiding.

Dit was thuiskomen bij mezelf. ik ervaar de heling, licht, liefde en kracht. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik me heel voel. Woorden zijn te arm om te vertellen wat er is gebeurd. Ik ervaar diepe dankbaarheid. -Eva Driessen

Je werkt toe naar een gezonde basis en essentie waar vanuit je werkt en leeft. Je leert anderen te begeleiden middels de verbonden ademhaling en waarmee je ook anderen het volgende kunt aanbieden:
♥ Loslaten van negatieve denkwijzen, weerstanden, angsten en belemmerende levenspatronen;
♥ Verwerken en heling van het geboortetrauma en andere schokkende levenservaringen;
♥ Integreren in het dagelijks leven van onverwerkte herinneringen en ervaringen;
♥ Heldere en vernieuwende inzichten die leiden tot nieuwe zienswijzen en een andere levenshouding;
♥ Optimale gezondheid, meer energie en leven vanuit het hart;
♥ Leven in veiligheid en geborgenheid met het herstelde zelfvertrouwen;
♥ Vanuit liefde een liefdevolle relatie aangaan met jezelf, met je partners en met de wereld om je heen;
♥ Innerlijke rust, betere balans en stressreductie;
♥ Toxines afvoeren en pijnmanagement;
♥ De kracht van het werk met rituelen;
♥ Een diepere spirituele verbinding en vervulling in het leven.

Deze opleiding geeft je een brede theoretische kennis maar voornamelijk veel praktijkervaring. Na deelname en afronding van deze opleiding kun je als Ademwerk Practitioner het volgende aanreiken:
* Je kunt individuele sessies begeleiden van cliënten
* Je kunt Ademworkshops aanreiken aan groepen

Heb je als kind niet ervaren wat onvoorwaardelijke liefde is, heb je om wat voor reden dan ook niet jezelf kunnen en mogen zijn, heb je geleerd dat er geen ruimte voor jou en jouw gevoelens is, dan raad ik je deze training van harte aan.
-Heike Arendt, schrijfster

Door de eeuwen heen en wereldwijd wordt de adem gebruikt om een diepere harmonie, spirituele verbinding en vreugde in het leven te realiseren.

Ook de sjamanen gebruiken de adem om bewust hun interne en externe realiteit te beïnvloeden. Hierdoor is het werk met adem, net als het sjamanisme, één van de oudste en krachtigste methodes voor transformatie en lichamelijk welzijn.

Deze week werk je in principe in de workshopruimte, in het water en bij mooi weer is het mogelijk om buiten te ademen.

 

Lees ook:
Krijg grip op je Adem en je krijgt grip op je Leven
Van Natural High naar Natural Healing
Veilig is Heilig