Sjamanistische Extractie

>>Zaterdag 27 en zondag 28 april 2024 in Almere (vol)

>>Zaterdag 27 en zondag 28 juli 2024 in Almere

>>Zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2024 in Almere

 

Leer werken met de eeuwenoude methode van extractie

Bij pijn of ziekte (emotioneel, fysiek of mentaal) kan er sprake zijn van een spirituele blokkade of energetische intrusion. Een negatieve overtuiging en het onderdrukken van emotie kunnen ook een intrusion veroorzaken. Het is energie die niet in je lichaam hoort en die ziekte, pijn of ongewenst gedrag kan veroorzaken.
Sjamanen en Sjamanistisch Practitioners zijn in staat deze spirituele blokkade ofwel intrusion te herkennen, te lokaliseren en te verwijderen. Het verwijderen van deze energie heet extractie.

De fijne structuur en helderheid maken de workshops zeer speels en ontroerend. Veel dank! -Ibellise

Tijdens de workshop Sjamanistische Extractie, leer je de veilige manier van werken. Veilig voor jezelf en je omgeving. Je leert de spirituele oorzaak van ziekte te herkennen en te lokaliseren met behulp van een diagnostische reis, om ze vervolgens te kunnen verwijderen. Deze vorm van sjamanistisch reizen, het diagnosticeren, wordt tunnelen genoemd.

Fijn dat er geen druk op is om te moeten presteren en er meerdere manieren worden aangeboden om mezelf te ontwikkelen. -Sascha

Het extractiewerk staat nooit op zich, aangezien een spirituele blokkade of intrusion ontstaat door zielsverlies of krachtverlies. Het gaat dus minstens gepaard met een soul retrieval of een power animal retrieval.

Lees ook:
Het Wonder van Sjamanistische Extractie

Individuele heling of workshop

Bel 036 5355388 voor informatie of boek een afspraak een Sjamanistisch Consult of doe mee aan de workshop Sjamanistische Extractie.

Voor de praktische informatie over de data, de locatie, de begeleiding, jouw investering en de mogelijkheid om te reserveren ga je naar de agenda of klik op de bovengenoemde data.