Soul Retrieval

>>Zaterdag 10, zondag 11 en zaterdag 24, zondag 25 augustus 2024 in Almere

>>Zaterdag 9, zondag 10 en zaterdag 23, zondag 24 november 2024 in Almere

 

Soul Retrieval in de lijn van Sandra Ingerman

Volgens het sjamanisme kan bij een ernstige gebeurtenis of trauma een deel van onze essentie of onze ziel het lichaam verlaten naar de niet alledaagse werkelijkheid. We spreken dan van zielsverlies of Soul Loss. Binnen de westerse psychologie benoemt men dit fenomeen dissociëren. Door Soul Retrieval kan een sjamaan of sjamanistisch practitioner een zielendeel op sporen en de verloren gegane positieve essentie en kracht terug brengen.

Een Soul Retrieval is het terughalen van zielendelen uit de niet alledaagse werkelijkheid, waardoor de heelheid van de ziel herstelt. Ziel betekent in dit geval je essentie en je levenskracht.
Symptomen van zielsverlies zijn onder andere dissociatie, stress, depressie, allerlei soorten verslavingen, mensen die niet over het verlies/de dood heen komen, dromen niet kunnen manifesteren of geen relatie in stand kunnen houden, chronische problemen met gezondheid, het gevoel hebben achter een glazen wand te leven, concentratie problemen.

Consult, workshop en opleiding

Bij Definest kun je terecht voor een individuele sjamanistische heling of de workshop Soul Retrieval, waarbij je de methode van soul retrieval, power animal retrieval en soul remembrance leert.

Lees meer bij Sjamanistisch Consult
Reserveer via de agenda of klik op de link bovenaan deze pagina