Nina:

Vanaf het eerste moment dat ik bij Judith binnenkwam had ik meteen een fijn, maar vooral veilig gevoel. Je voelde de warmte en de liefde die ze uitstraalt.

Ik weet nog goed toen ik de eerste keer bij Judith kwam. Ze vroeg aan hoe het ging en ik barstte meteen in huilen uit. Dit was me nog nooit eerder overkomen en vooral niet bij een vreemde. Een hele tafel vol aan tissues, maar ik had eindelijk mijn verdriet met iemand kunnen delen. Sinds dat moment wist ik dat ik veel van Judith ging leren en dat zij mij verder kon brengen.

Zonder Judith zou ik nu niet zijn waar ik nu ben. Had ik niet opengestaan voor de liefde die ik nu krijg (en geef). Zij heeft mij verder geholpen, sterker gemaakt. Tuurlijk was het niet altijd leuk wat Judith vertelde, maar het moest gehoord worden. De dingen die je niet wilt horen zijn wel de dingen die je moet weten om verder te kunnen. Hierin begeleidt Judith je als geen ander.

Ik heb aan Judith mijn leven van nu te danken. Ze heeft me geleerd om te genieten van de kleine dingen in het leven. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor alles.

Nina