Transfiguren en verbinden met het licht in jezelf

640 430 Definest

De sjamanistisch helingsmethode van transfigureren en verbinden met het licht in jezelf

Wij ervaren op dit moment in ons leven, in deze episode van het Corona virus, zo’n duidelijke en heftige verandering, die een reden heeft en die zich ook al wat langer aankondigde. De vele dierbare deelnemers aan de sjamanistische workshops van Definest en de sjamanistische practitioners wil ik juist nu in deze tijd graag herinneren aan de kracht en schoonheid van het proces van transfigureren, dat jullie in de workshop “Heling met Spiritueel Licht” hebben geleerd en beoefend.

Vanuit de sjamanistische traditie weten we, dat we allemaal in verbinding zijn met elkaar, met alles dat leeft, met de spirit die in alles aanwezig is. Met het web van leven, met de natuur en met onze planeet. Dat doet je beseffen, dat wij nu ook de mogelijkheid hebben om anderen en je zelf te helpen en onze planeet weer liefdevol te waarderen.

Transfiguratie is een traditionele wijze hoe sjamanen werken in heling ceremonies. Transfiguratie herinnert ons er aan, dat onze ware natuur licht is en we verbonden zijn met de bron van licht. Dat het nu tijd is om ons innerlijk licht te stralen, als een stralende ster in de nacht. Door het spirituele licht in ons te laten schijnen, stimuleren we het licht in onze geliefden, in alle anderen om ons heen, in de natuur en onze planeet.

Ik nodig je uit, om deze transfiguratie oefening te doen.
Ga ontspannen liggen, zitten of staan. Pak je drum of ratel, of luister naar een drum track van Sandra Ingerman (zie hieronder).
Laat bij het drummen ( circa 20 – 30 minuten) de intentie zijn om je te verbinden met het licht in je zelf, om het stralende licht in je zelf te worden en het stralende licht in elke cel van je lichaam te absorberen. Hierdoor versterk je het licht in alles dat leeft en in het web van leven in onze wereld.
Als je op een bepaald moment besluit te stoppen met het drummen, verblijf dan nog een tijdje in deze helende gewaarwording.