Ursula Aerts

 

 Ursula Aerts

27 juni 1963   –   3 juni 2021

 

Vind het vuur in je zelf
In anderen
In alles wat je kunt geven
Als je dat doet, kom je mij
Vanzelf weer tegen

 

Begin 2019 kreeg Ursula problemen bij het lopen en volgden diverse onderzoeken In ziekenhuizen. Uiteindelijk kregen we op 13 augustus 2020 te horen, dat de medici zich te veel hadden gericht op MS en men nu moest vaststellen dat het om de dodelijke ziekte ALS ging.

Op 3 juni 2021 is Ursula overleden. Haar wens om vrij te zijn van pijn, om haar lichaam los te laten,  zoals een vlinder zijn cocon verlaat, om daarna samen te smelten met de Bron van Licht,  is toen in vervulling is gegaan. Haar diepste wens om uiteindelijk nog dichter bij God, bij Spirit te mogen zijn is in vervulling gegaan.

De dag voor haar overlijden schreef ze nog deze woorden: “ Als ik nog iets zou willen meegeven, dan is dat het volgende: Er is licht in alles en iedereen, in elke situatie, in elke crisis, ongeacht hoe donker iets oogt. Ook ik heb tot op het laatste moment nog dromen verwezenlijkt zien worden tijdens mijn ziekteperiode, door het licht te willen zien in mijn verhaal. Wanneer je jezelf de gewoonte aanleert om in alle uitdagende situaties het licht te vinden, kom je er altijd als een beter persoon uit en je wereld wordt mooier. Ik beloof het je. Blijf gefocust op het licht en begin bij het licht in je zelf.”

Ursula zegt over de voornaamste les in haar leven het volgende:

“ de voornaamste les in mijn leven is geweest om te leren onvoorwaardelijk lief te hebben. Ik ben zo intens dankbaar voor alle liefde die ik mocht ontvangen en de liefde die ik mocht geven. Er is diepe vrede in mij en vrede om mij heen. “

Mijn hart stroomt over van dankbaarheid voor de mensen die met mij hebben gewerkt en aan mij hun vertrouwen hebben gegeven. De jaren dat ik dit werk heb mogen doen, zijn de mooiste jaren van mijn leven geweest. En ik dank Spirit voor de oneindige support voor mij om dit mogelijk te maken.

Met liefdevolle zegeningen
Ursula 

 

 

Ursula was de oprichtster in 2005 van Definest. Haar meesterschap uitte zich in haar werk met het onbegrensde menselijke potentieel waarmee zij mensen inspireert om meer uit zichzelf en het leven te halen.
Als autoriteit en ervaringsdeskundige op het gebied van vuurlopen en ademwerk was zij een graag geziene spreker. Met vernieuwende en harmoniserende methoden en eeuwenoude principes leerde ze anderen dat en hoe, de voor iedereen toegankelijke levensenergie, zo optimaal mogelijk kan worden benut om het leven zo vervullend mogelijk te laten zijn.

Vanaf 1979 volgde Ursula verschillende opleidingen binnen de reguliere gezondheidszorg. Internationaal volgde zij tal van opleidingen en trainingen op het gebied van het menselijk potentieel. Ze verdiepte zich in rituelen en onderging vele initiaties. Ze studeerde met westerse artsen, Peruaanse sjamanen, oorspronkelijk bewoners van Amerika en internationaal geliefde spirituele leermeesters, waaronder Peggy Dylan en Sandra Ingerman.

Inmiddels hebben wereldwijd duizenden mensen via Ursula’s werk, hun leven getransformeerd naar een betere kwaliteit en het leven van hun dromen.

Ursula leidde mensen op tot Ademwerk Practitioner, Vuurloop Instructeur en Sjamanistisch Practitioner. Ze liet vrouwen hun eigen unieke vrouw-zijn en vrouwenkracht herinneren gedurende haar meerdaagse retreat Women & Wings, als Womb Keeper gaf ze de 13de Rite van de Munay Ki ofwel de Rite van de Baarmoeder door en als Moon Mother² verzorgde ze Womb Blessing Ceremonies, gaf ze individueel Womb Blessings & Womb Healings® en Female Soul Healings®

Ursula (Jonge Beer) is in Amerika ingewijd tot watergietster door Maria A. Trevizo (Tigua / Mexicaanse). Maria is een afstammeling van de Ysleta Pueblo del Sur van Texas en de Tarascos van Mexico. Ook maakte Ursula deel uit van de zweethut-inwijding bij Eva Mack. De zweethut-ceremonies met Ursula waren een bijzondere samensmelting en integratie van principes vanuit de Pomo-stam, de Berenstam en Sioux traditie.

Menig mensen kenden haar vanwege haar bijdragen aan TV-programma’s waaronder “Een nieuw Begin”, “Een Dubbeltje op z’n Kant”, “The Nick Battle” of “LindaTV”. Ursula werkte internationaal met groepen tot duizenden deelnemers én ze verzorgde privéconsulten.