Vuur is de Hoogste Frequentie

640 426 Definest

Alles wat door vuur beweegt verandert.
Een doel dat voorheen onmogelijk was, is opeens een optie.

“Vuur is de hoogste frequentie.” zei een deelneemster tijdens de ‘Reis van de Sjamaan‘. Ze was in sjamanistisch bewustzijn, één geworden met het element vuur. Ze bevestigde hiermee een aspect van vuur, dat ik ken als een zuiverende (destructieve) kracht en de creatiekracht, de vrije wil, die we hebben om een wending te geven aan ons leven, zodat we het leven kunnen leiden, waar we in wezen allemaal naar verlangen. En wanneer we afgestemd zijn op die frequentie en onze keuzes maken, dan ervaren we vervolgens synchroniciteit. Alles lijkt op z’n plek te vallen.

If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.
-Nikola Tesla

Frequentie in jezelf

Met een vuurloop verhoog je de frequentie van het vuur in jezelf. Dan spreken we bijvoorbeeld over passie voor het leven van je dromen. De juiste informatie over vuurlopen en de daarbij horende ervaring, helpt om de vernieuwende kwaliteiten van vuur in het dagelijkse leven bewust toe te passen en te integreren voor een betere kwaliteit van leven. In harmonie met een groter geheel. Ook als je er voor kiest om zelf niet over hete kolen te lopen, dan is deelname aan ons vuurloopritueel even waardevol.

Afstemmen en toepassen

Er zijn veel redenen waarom je voor het zuiverende vuurritueel kunt kiezen. Met andere woorden: Er zijn veel redenen waarom je met de frequentie van vuur wilt leren werken. Ik noem er een paar:
-Om het gebrek aan vertrouwen te transformeren in (zelf)vertrouwen.
-Het geeft een enorme boost aan je gezondheid.
-De vuurloop als bronervaring voor kinderen.
-Om van dromen en denken over te gaan tot actie.
-Als overgangsritueel.

Dit was een investering in mezelf. Hoe vaker ik over het vuur liep, hoe meer ik mij verlicht en liefdevoller voelde. Die liefde heb ik gekoesterd in mijn hart en voel het nog steeds. De groepsenergie was geweldig. -Claudia

Vragen of reageren?
Bel 036 5355388 of schrijf Ursula

Lees ook:
Vuurlopen verbindt
Angst als Bron van Kracht
Het hoeden van het Innerlijke Vuur