Vuurloop Particulieren

Met regelmaat organiseren we workshops vuurlopen voor jong en oud op verschillende locaties in het land. 

Het principe van vuurlopen is heling: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, en ook het vieren van het leven. Traditioneel loopt nooit iedereen over het vuur, maar in onze workshop heeft iedereen de kans om dat één of meerdere keren te doen.

Warme liefdevolle ervaring. Intense Eenheid
Het warme pad dat voor je gespreid ligt om je droom tegemoet te kunnen gaan.
Alle obstakels loslaten. Durf en ervaar! -Margo de Bruin, VIEsta

Misschien zie jij jezelf nog niet over vuur lopen, maar dat hoeft ook niet, want tijdens het rijkelijk gevulde programma bieden we meerdere transformatie-oefeningen, waarmee je jezelf kunnen ontwikkelen. Daarnaast werkt de vuurloop ook als je er voor kiest om zelf niet te lopen.

Wat kun je verwachten

Je ontvangt een gedegen voorbereiding, waarin in ieder geval een pijlbreekritueel is inbegrepen. We nemen je mee met helende verhalen, de eeuwenoude historie van de vuurloop en je ontdekt voor jezelf waarom je wel óf juist niet over hete kolen zou willen lopen. Je leert over de betekenis van vuurlopen in het alledaagse leven. Samen steken we het vuur aan voor datgene waar je diep van binnen naar verlangt. Wanneer het pad met hete kolen is uit geharkt, heb je alle informatie ontvangen, zodat je een weloverwogen keuze voor jezelf kan maken. Dit is tevens een prachtig moment om je te laten verrassen. Ben je er klaar voor om de kwaliteit van je leven te optimaliseren?

Deze vuurloop was een weg naar binnen op zorgvuldige fijngevoelige wijze begeleid. Ontmoeting met energie, focus en loslaten. Zo bruikbaar om ieder doel te bereiken. Liefdevol, met wijsheid, in verbinding, met humor. Dankjewel Ursula
-Frouke van Zomeren, Poppenspeelster/Verhalenvertelster

Vuurlopen wordt vaak omschreven als een mogelijkheid om het onmogelijke mogelijk te maken;
Een metafoor voor het leven en een open deur naar wat iedereen in essentie wil: liefde, vertrouwen, hoop, gelukkig zijn en je hart volgen in harmonie met een groter geheel.

Lees ook:
>>To Firewalk or not to Firewalk
>>Angst als Bron van Kracht
>>Leer een Kind leven met Vuur

Met Definest hebben we verschillende malen voor tv-programma’s vuurlopen verzorgd. Bijvoorbeeld bij Linda-TV en het Programma Een Nieuw Begin. Hier zie je een compilatie van deze uitzendingen.

Vuurloop Instructeurs

Onze vuurlopen worden begeleid door gecertificeerde vuurloop instructeurs. Wil je leren hoe je dergelijke rituelen kunt begeleiden op een wijze, die bij jou past?
Voel je welkom bij de Vuurloop Instructeur Certificatie Training 

Wil je een vuurloop organiseren voor jouw eigen groep?
Bel 036-5355388 om de mogelijkheden te bespreken.