Het Wonder van Sjamanistische Extractie

640 428 Definest

Toen ik na de sessie de deur achter me dicht deed, was mijn pijn weg.

“Jij kan bij mij niet meer stuk.”  schreef mijn cliënte na haar sjamanistische consult. Ze had mij niet verteld dat ze de ziekte van Crohn had en leven met jarenlange pijn was een gegeven.
Ze kwam bij mij voor een ander thema. Echter, na dit consult was de ‘aan de ziekte van Crohn gerelateerde pijn’ verdwenen.

Als je hier drukt, doet het daar pijn

Haar thema was gericht op het harmoniseren van haar relaties. Samen met mijn spirithelpers, deed ik voor haar een soul retrieval, een power animal retrieval en extractie. Extractie is het verwijderen van een spirituele blokkade of energie die in essentie niet bij iemand hoort, waardoor het pijn en ziekte (fysiek, emotioneel of geestelijk) kan veroorzaken . Niets wees er op dat dit thema verbonden was met haar lichamelijke pijn. Een aantal weken erna schreef ze dat ze nadien pijnvrij was.

Een wonder

Het is slechts één voorbeeld. Toch worden resultaten van extractie door cliënt en practitioner voortdurend ervaren als een wonder. Als practitioners ervaren we dagelijks dergelijke wonderen. Het is een groots geschenk. Ook dat we andere mensen hierin kunnen trainen, want de wereld kan nog wel wat wonderen gebruiken, toch?

 Vorige studenten ontdekten

1. Het verdiept je verbinding met Spirit en je Spirithelpers
2. Een hele mooie vorm om blokkades uit het lichaam te verwijderen
3. Het brengt je dichter bij je eigen natuur
4. Thuiskomen bij jezelf
5. En weer blijkt liefde het allerbelangrijkste

Vragen of reageren?
Bel 036 5355388 of schrijf mij

Lees ook:
Death is but a dream
Een Rite voor de Baarmoeder