Workshop Ademwerk

Geef jezelf Ademruimte

Zondag 5 januari 2020 in Almere

Door de eeuwen heen, in alle culturen, wordt de adem gebruikt als middel voor verandering. Bewust ademen verbetert onze gezondheid, het helpt om onverwerkte ervaringen te verwerken, het geeft keuzevrijheid en over het geheel draagt het bij aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Toch is de adem in onze maatschappij nog één van de meest onderschatte middelen om te ontwikkelen en te groeien in ware kracht.

Met de juiste intentie kun je met adem je leven helen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het bewust ademen een positieve invloed heeft op ons leven. Deze dag geeft je de mogelijkheid om doelbewust aan jezelf te werken en de transformerende kwaliteit van de adem te ervaren.

Wanneer je grip krijgt op je adem, krijg je grip op je leven.

Zodra je de kwaliteit van adem in je leven hebt geïntegreerd, dan kun je jezelf op elk willekeurig moment, geven wat je nodig hebt. Adem werkt namelijk verbindend met de onderliggende dynamiek van belemmerende patronen, zoals relatieproblemen, negatieve overtuigingen, geldgebrek, stressgerelateerde ziekte.

Toepassingen
– Loslaten van negatief denken en belemmerende patronen;
– Een diepere spirituele verbinding en vervulling in het leven;
– Innerlijke rust, betere balans en stressreductie;
– Een betere lichamelijke gezondheid en vitaliteit;
– Toxines afvoeren en vernieuwing realiseren;
– Meer controle en een leven vanuit het hart.

Op 10 november en 5 januari verzorgen we deze workshop op onze eigen locatie in Almere

Privésessies, workshops, water rebirthing en certificatietraining

Bij Definest kun je terecht voor individuele ademsessies, warm water rebirthing en de Sjamanistisch Ademwerk Certificatie Training. De volgende trainingen/workshops zijn gepland: