Workshop Pijlbreken

Binnen je comfortzone leven, is vol risico voor datgene dat je daarmee wilt vermijden. -Ursula Aerts

Er zijn prachtige alternatieven voor de vuurloop. Zo kun je kiezen voor een workshop met het onderdeel pijlbreken of betonijzer buigen. Dergelijke processen helpen bij het leren doorbreken van belemmerende factoren en overtuigingen.

De doorbraaksessies van Definest bevorderen de teamspirit en elk individu wordt meegenomen in het leerproces van de gehele groep. De zwakke schakels binnen de groep worden zichtbaar. De workshops worden begeleid door Ron Townsend.

Het werk is uitnodigend, licht tot sterk confronterend en rijk aan kansen tot zelfontplooiing en empowerment. De persoonlijke overwinningen geven een enorme energieboost en die energie leidt tot positief denken en actie!  (foto’s W. v.d. Voort)

Een Dubbeltje op z’n Kant

Voor het programma ‘Een Dubbeltje op z’n Kant’, begeleidde Ursula één van de kandidaten. Gedurende deze individuele coachingssessie leert Willem hoe hij positiever in het leven kan gaan staan. En dit is een belangrijk onderdeel in de hulp die Willem en zijn vrouw krijgen om uit de geldzorgen te komen en te blijven.

Lees hier: Over pijlbreken in ZAM magazine
Tijdens onze out-of-the-box activiteiten maken we graag gebruik van transformatiemethodes als het breken van pijlen, bewapeningsijzer buigen, vertrouwensoefeningen, planken doorslaan, improvisatiewerk, transformational games. Uiteraard is alles maatwerk.
Lees meer >>Maatwerk

Bel voor informatie 036 5355388.